Në Strugë,amerikani e pranon Islamin si fe të tij!

Daniel Paul,28 vjecar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës sot 02.06.2016(e Enjte),në Xhamin Lulishte të qytetit të Strugës në prani të Myftiut të Strugës Mr.Salim Sulejmanit dhe të Zait Shejit shqiptoi Shehadetin dhe deklaroi se e pranoi Islamin si fe të tij mëson Strugalajm.com.Paul potencoi se ka disa vite qe bën studimin e feve më të mëdha në botë derisa ka arritur qe të bindet në vërtetsinë e Islamit si fe e vetme që duhet përqafuar dhe kështu thirri Myftiun që të jetë si dëshmitar që nga sot ai bëhet pjestar i fesë Islame me plot dëshire dhe bindje.Ndërkohë Myftiu i Strugës pasi konfirmon ngjarjen për Strugalajm.com potencon se ky veprim i qytetarit amerikan vjen pasi ai për 4 vjet ka studiuar besimet duke u përcaktuar për Islamin si fe të tij.”Duke falenderuar Allahun fuqiplote i deshiroi mireseardhje në fenè e paqes në Islam.Duke i deshiruar jete të lumtur dhe gjitha të mirat nga sot e tutje si antar i Islamit .Allahu e bekofte.(Strugalajm.com)

Artikulli paraprak“Njoh persona që fare s’luftuan dhe u bënë veteranë”
Artikulli vijuesDukagjin Gorani i bashkohet Vetëvendosjes, thotë se është organizata e vetme politike