NËSE TURQIA DO TË RRËZOHEJ..

NËSE TURQIA DO TË RRËZOHEJ..

Greqinë do ta kishim duke sjellë tanket në Vlorë..
Serbinë duke filluar kërcënimet për marrjen e plotë të zonës veriore të Kosovës..

Prandaj i bëj thirrje medias të mos tallet me fatet e popullit shqiptar.. Sepse në fund edhe ato do ishin imponuar duke dhënë lajme për pushtimin e Tiranës dhe Prishtinës apo Shkupit nga forca ushtarake të fqinjëve..
E sigurisht që qeveritë do të kërkonin ndihmën e BE. Por si gjithmonë samitet europiane do të dilnin me rezoluta që i dënon këto ekspansione duke falenderuar shqiptarët për ruajtjen e gjakftohtësisë dhe evitimin e gjakderdhjes..

Eduart Hekuran Thartori

Artikulli paraprakKryeredaktori i “Express”: kritikon Shqiptarët e Maqedonisë: Vetëm të Xhamisë janë ata!
Artikulli vijuesBaca Rexhep Qosja mesazh shqiptarëve – Mos folni me gjuhë të shkaut për Turqinë