Nisin reduktimet e ashpra të ujit

0
177

Që nga sot në mëngjes, Ujësjellësi Rajonal “Prishtina”, ka filluar reduktimet e ashpra të ujit, në Prishtinë, Obiliq, Graçanicë dhe zonat përreth.

KUR “Prishtina”, bënë apel qytetarëve për shpenzim sa më racional të ujit të pijshëm në mënyrë që të ruhen sado pak rezervat që janë në dispozicion, me të cilat rezerva thuhet se nëse nuk do të ketë reshje, ujë do të kemi vetëm edhe për 3-4 muajt e ardhshëm.
Derisa Ujësjellësi “Prishtina”, ka lajmëruar për reduktimet e ashpra, i pari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se Ujësjellësi së bashku me Qeverinë, duhet të punojë më seriozisht për tu ofruar qytetarit të drejtën për ujë./ind/kohaislame