Nuk dëgjon dhe nuk flet dot, por kjo nuk e ndal punën e tij si këpuctar

Aftësia e kufizuar me të cilin ka lindur nuk e ndalon, Feim Shatrin nga fshati Tomoc të jetë një zejtar i zellshëm dhe shumë punëtor. Ai gjithmonë ka kuptuar kërkesat e konsumatorëve ndonëse nuk i ka dëgjuar.

https://www.youtube.com/watch?v=m5m1ip-MOqQ

Artikulli paraprakÇfarë është bomba me hidrogjen? Kush e zotëron dhe pse është më e frikshme se bomba atomike
Artikulli vijuesÇaj apo kafe