“Nuk ka rrezik për luftë, është show politik”(Video)

Në Mitrovicë nuk ka tensione e aq më pak rrezik për luftë, krejt kjo është një shoë politik i krijuar për poena politikë.

Kështu është shprehur zyrtarja kryesore e komunës veriore të Mitrovicës Adriana Hoxhiq në emisionin “Republika” me Dardan Gashin.

Ajo ka thënë se njerëzit flasin për gjendjen në Mitrovicë pa qenë aty afër dhe pa e parë realitetin në terren, ngase po të ishin do ta shihnin që gjendja nuk është e tensionuar ashtu siç paraqitet.

Artikulli paraprak22 marinsat nga ekipi që vranë Bin Ladenin, kanë vdekur në mënyrë misterioze!
Artikulli vijuesMrekullitë e Zotit në fruta