"O mam, këtë që po krisin a vrasin fëmijë"

0
206
Është bërë hit në mediat globale dhe vendore fotografia e vajzës me sy të përlotur. Ajo në një emision të Radio Pendimit, ka treguar detajet se çfarë ka ndodhur atë ditë.
Ajo quhet Zamira Jashari, nga fshati Ropalcë e komunës së Likovës. Ajo për koiçidencë, gjatë kohës kur kishte dëgjuar krismat kishte qenë në vizitë tek dajët e saj. “O mam, këtë që po krisin a vrasin fëmijë”- kishte qenë pyetja që ajo i kishte parashtruar nënës së saj.
6 vjeçarja në fund thotë se këto politikanë që na futën frikën në palcë kurrë nuk kemi për ti votuar. Ajo edhe pse e re në moshë, ishte shumë e qartë në të folurën e saj.