Ora i pengon, por jo edhe fotografia e Papës në institucionet më të larta.

Ora i pengon, por jo edhe fotografia e Papës në institucionet më të larta. Shteti mik i shqiptarëve, Turqia i pengon, edhe pse popullit tonë i ndihmonë, por jo edhe shteti armik, Serbia që çdo ditë popullit tonë i pengon dhe kurrë nuk i ka ndihmuar. Vërtet, fobia është verbëri mendore!

Iljasa Salihu
Artikulli paraprakPër faqezinjët AntiTurk!
Artikulli vijuesDemët që muzika le tek njeriu