Partitë po i rrënojnë ndërmarrjet publike

0
184
Në të gjitha qeveritë e pasluftës, bordet drejtuese të NP-ve në Kosovë kanë qenë të mbushura me militant të partive, zakonisht të PDK-së dhe LDK-së, duke njohur kapacitetet kuadrovike që ka vendi.

Sipas analistëve, Bordet e Ndërmarrjeve Publike, vazhdojnë të jenë “strehë për njerëzit partiakë, duke i degraduar kështu këto kompani.

Ish- kryetari i OEK-ut, Ismajl Kastrati, tha se strukturat mafioze të lidhura me njerëzit e fuqishëm në Qeveri dhe Parlament, janë të interesuar me çdo kushtm që Ndërmarrjet Publikee të humbin vlerën e aseteve, që më vonë të jenë blerësit e tyre./kohaislame