S’po luftohet korrupsioni

0
189
Drejtori i Agjencisë kundër korrupsion, Hasan Preteni ka vlerësuar se korrupsioni nuk është duke u luftuar në vendin tonë.
Ai  ka thënë se fusha më e ndjeshme është ajo e prokurimit apo tenderomania, nëpërmjet së cilës disa zyrtarë po fitojnë shumë dhe në mënyrë të shpejtë.

Por, sipas Pretenit, me këtë raste po heziton të merret gjyqësori.
Ai ka folur edhe për Këshillin kombëtar kundër korrupsion që drejtohet nga presidentja Atifete Jahjaga, për të cilin ka thënë se ka pasur dhe ka mundësi të jetë shumë më efikas.kohaislame