PD: Sulmi ndaj Kuvendit, përpjekje për të mbjellë atmosferën e anarkisë

Partia e Drejtësisë e dënon ashpër sulmin e mbrëmshëm kundër Kuvendit të Kosovës, duke e konsideruar si sulm të rrezikshëm për sigurinë kombëtare dhe shtetërore.

PD sulmin e mbrëmshëm mbi “tempullin e demokracisë”, e vlerëson si sulm mbi shtetësinë e vendit dhe përpjekje të mjerë për të mbjellë atmosferën e anarkisë në kohën e vendimmarrjes për çështje madhore të vendit.

PD konsideron se sulmi i mbrëmshëm është kryer nga armiq të Kosovës, andaj, i bënë thirrje organeve të sigurisë që sa më parë të zbardhet ky rast dhe autorët ta marrin dënimin e merituar.

Artikulli paraprak“DAESH-i ka marrë peng 3 mijë irakianë”
Artikulli vijuesPolicia ka prova që lehtësojnë identifikimin e kryerësve të sulmit të mbrëmshëm