Për këtë dasmë po flet e mbarë bota

0
217
Një dhëndër dhe nusja e tij vendosën që të festojnë ditën e martesës duke ftuar 4 mijë refugjatë sirianë në ditën e madhe.
 
Dasma e Fethullah Uzumcuoglu dhe Esra Polat po bën xhiron e rrjetit.
 
Çifti turk u martua në qytetin Kilis.
 
Por ushqimin që ishte menduar për dasmë vendosi ta ofrojë për familjet e zhvendosura nga konflikti në Siri, që jetojnë në varfëri në kampet e refugjatëve në Turqi.
 
Idenë për këtë bujari e dha babai i dhëndrit, Aliu.