Përmes albumit panoramik paraqet ndryshimin e Mekës në një dekadë

Fotografi turk, Orhan Durgut ka bërë një galeri të fotografive panoramike të qytetit saudit Mekës, me të cilën ka dashur të tregojë se sa ka ndryshuar ky qytet gjatë 10 viteve të fundit, raporton Anadolu Agency (AA).

Bëhet fjalë për albumin “Panorama Mekka” në të cilin ky fotograf punoi në periudhën prej vitit 2006 deri në vitin 2016. Durgut, i cili ka ekspozuar fotografitë në mbi 40 vende, në një intervistë për AA tha se para 11 viteve është shpërngulur në Arabinë Saudite, me qëllim të fotografimit të qytetit të Mekës.

“Mora leje nga administrate e qytetit dhe fillova të punoj. Kam fluturuar edhe me helikopter ushtarak për të bërë fotografi nga ajri”, tha Durgut.

Artikulli paraprakObama në xhami: Faleminderit myslimanë të Amerikës!
Artikulli vijuesGjermani, muslimanët të shqetësuar nga racizmi dhe dhuna