Planifikoi të vriste familjen, 20 vjet burg për 17 vjeçaren

Në moshën e saj shumica e fëmijëve mendojnë të diplomojnë nga shkolla e mesme dhe të shkojnë në studime, por Roksana Sikorski ka vetëm burgun si opcion për të ndejkur këtë 10 apo 20 vitet e ardhshme.

17 vjeçarja kishte plan të vrarë familjen e saj. Në vitin 2014 ajo së bashku me të dashurin e saj kishin bërë plan për të vrarë familjen Sikorski. Ajo kishte marrë në thikë për peshq, dhe ishte futur në dhomën e vëllaut 12 vjeçar, ku i kishte vënë duart në gojë dhe thikën në qaf për ti prerë fytin. Kur ai reagoi thika i shkoi thellë trupin e tij.
Bërtima e 12 vjeçarit kishte alarmuar familjen. Sikorski kishte hudhur thikën edhe kishte ikur jashtë, ku e priste i dashuri i saj. Ai më parë i dërgonte mesazhe, duke i dhënë instruksionet e vrasjes.
Ata ishin arrestuar së shpejti.
Ajo ishte një vajzë e adoptuar që vinte nga Polonia, një dekadë më herët pasi ajo kishte një fëmijëri ku ishte abuzuar.

Prindërit mallkonin ligjin që nuk ka vepruar më herët për të ndaluar shoqërimin me të dashurin e saj, pasi ai kishte seks me të në një moshë ku ajo ishte e mitur.

Gjatë adoptimit, familja Sikorski kishte marrë edhe dybinjaket motra të Roksanës, ku ata vazhdojnë të kujdesen për ta, me shpresë që atyre të iu japin një të ardhme më të tronditur./KohaIslame

Artikulli paraprakA e dini kush qëlloi në Kongresin Amerikanë?
Artikulli vijuesTRINITETI DHE VËRTETËSIA E TIJ (Pjesa e parë)