Plenumi studentor hapi një stendë për donacione për Tetovën

0
204

Shkup, 4 gusht- Plenumi studentor e informon opinionin se prej orës 17 do të vendoset stenda në rrugën Maqedonia te Nënë Tereza për mbledhjen e donacioneve për Tetovën.

 
Janë të nevojshme: ujë, mjete higjienike, produkte ushqimore dhe barna.
 
“I ftojmë të gjithë kolegët, vullnetar dhe qytetar që duan të ndihmojnë në mbledhjen e ndihmave dhe bartjen e tyre deri te Komuna e Tetovës, të janë në orën 17 aty”, qëndron në njoftimin e Plenumit studentor.
 
© ZHURNAL.mk