Lazim Destani vizitoi kryetaren e Tetovës

0
194

Tetovë, 4 gusht- Pronari i Ekologut Lazim Destani sot vizitoi kryetaren e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

 
Prej së afërmi u njoftua me gjendjen në terren dhe shprehu gatishmëri për të ndihmuar komunën e Tetovës në sanimin e dëmeve, familjeve të dëmtuara si dhe shprehu ngushëllime deri te familjet që patën humbje në njerëz.
 
© ZHURNAL.mk