Popull shqiptar në Maqedoni: Jemi me juve dhe problemet tuaja janë problemet tona

0
203
Popull shqiptar në Maqedoni:
– Jemi me juve dhe problemet tuaj jane problemet tona. 
– Allahu ua largofte telashet. 
– I drejtofte prijesit 
– Sa me shpejte daltë e vërteta në shesh. 
– Sa më shpejtë inshaAllah u largohen telashet dhe askujt nuk i perseriten ato.
– Ruani qetësinë dhe gjakftohtësinë tuaj.
– Tregohuni largëpamës dhe të urtë. 
– Mbështetjuni Allahut dhe kërkoni mbrojtjen e Tij. 
– Shtojeni pendimin dhe adhurimet. 
– Mos bini pre e manipulimeve të askujt. 
– Dëgjoni dhe respektoni këshillat e hoxhallarëve tuaj që janë të dëshmuar në ballkan dhe më gjërë për dijen, urtësinë, atdhedashurinë dhe largpamësinë e tyre.
——————–
Jemi me ju gjallë e vdekur. 
——————–
Kushdo që e ka bërë këtë veprim apo ka ndihmuar duhet distancuar prej tyre.
Zoti ju ndihmoftë dhe ju ruajtë nga sherri dhe zullumi i çdokujtë!
— 
I juaji me dashuri dhimbje dhe respekt:
Lulzim MEHMET Susuri