Prezantuesi kanadez përqesh nikabin gjatë emisionit

0
199

Prezantuesi kanadez u shfaq gjatë një emisioni televiziv me nikab ( mbulesë të trupit dhe fytyrës) duke përqeshur kanalin e sapo hapur egjiptian Maria TV i cili i dedikohet grave me nikab.

Majkëll Koren, ishte veshur me te zeza nga koka e deri të këmbët gjatë një emisioni në televizionin kanadez Sun News TV dhe diskutonte formimin e kanalit televiziv si ai në Egjipt.
Maria TV, televizion që u hap në ditën e parë të muajit të shenjtë të Ramazanit punëson vetëm gratë me nikab. /mszh/kohaislame