Prifti zemërgjerë vë në rrezik jetën për qenin e fqinjës (video)

0
265

Një prift ka shfaqur zemrën e tij të madhe duke rrezikuar dhe veten për të shpëtuar një qen të mbetur në një pellg me ujë të akullt.

Qeni ka qenë i fqinjës të priftit Jeff Mann. Ky i fundit, sapo është njoftuar nga e zonja e qenit për hallin e saj dhe të kafshës, nuk është kursyer për të ndërmarrë një operacion individual shpëtimi, që për fatin e të gjithëve, edhe të qenit po ashtu, ka qenë një hapy and. /tesheshi.