Pronari çon me pushime në Francë… 6400 punonjës

0
204
Shefi ekzekutiv i kompanisë kineze “Tiens”, u paguan pushimet në Paris 6400 punonjësve të tij. Miliarderi Li Jinyuan tha se do të festojë 20-vjetorin e themelimit të kompanisë, duke u dhënë edhe çmime punonjësve më të mirë të stafit. 
 
Kështu, punëtorët nisën pushimet e tyre, dhe ata janë fotografuar në portin e Nicës, të veshur identikë me kapele të kaltra dhe T-shirt. Ata thonin fjalët: “Ëndrra e Tiens është Nica dhe Riviera Franceze (Cote d’Azur)”.
 
Jinyuan u falenderua edhe nga ministri i Jashtëm i Francës, Laurent Fabius. Mediat franceze vlerësojnë se udhëtimi kap shifrën e 13-20 milionë eurove.