Tmerri i Kumanovës dhe mesazhi që dërgoi një besimtar

0
194
Në një shkrim të mëparshëm, treguam ndodhin e një besimtari myslimani i cili i kishte shkruar hoxhës Ahmed Kalaja, se çfarë i kishte ndodhur në namaz të sabahut. Në një tjetër mesazh që imami nga Shqipëria ka marrë tregon tmerrin e ditës që ndodhi sulmi mbi në Lagjen e Trimave. Mesazhi i postuar nga imami është kështu: ” Selam Alejkum Hoxhe
Te shkruaj nga Kumanova Lagja………( per efekt sigurie e hoqa emrin ) aty ku po zhvillohet nje lufte e papar aty ku po na sulomje civil te pambrojtur dhe pafajshem, aty ku Ezani eshte ndal dhe kemi shkurtuar namazin ne dy reqeta falemi neper podrume me ankth dhe frik do te na.mbysun nga granatimet 
Ju lutem beni dua per ne.
Allahu na ndihmovte dhe na ruajt ngqbkurthet e shejtanit 
Te lutem Hoxhe per shkaqe sigurie mos ma PUBLIKO EMRIN..
selam Alejkum.
Prandaj; Beni dua per te pafajshmit per civilet per njerzit e ndershem, Zoti ju shperblefte!”
Një numër i besimtarëve musliman anekënd trevave shqiptare, ka bërë lutje dhe dua që njihet në gjuhën e Islamit./KohaIslame