Putin: Gjermania dhe Franca kërkojnë kompromis për Ukrainën

0
193
Liderët e Francës dhe Gjermanisë duan të gjejnë një kompromis që di të ndihmonte t’i jepej fund konfliktit në lindje të Ukrainës, tha Presidenti i Rusisë Vladimir Putin.

Duke folur për marrëveshjen e nënshkruar në Minsk Putin tha: Mua më duket se (liderët e Francës dhe Gjermanisë) kanë një dëshirë të madhe të gjejnë një kompromis që do t’i jepte fund konfliktit”, tha ai.
 
“Kam përshtypjen se partnerët tanë kanë në ne më shumë besim se mosbesim, dhe besojnë në sinqeritetin tonë”, tha Putin.kohaislame