Pyetsi injorant dhe pergjigjeja madhështore e Jakup Asipit..

Pyetsi injorant dhe pergjigjeja madhështore e Jakup Asipit..

Gjatë një emisioni televiziv njëri e pyeti mulla Jakupin:
“A ka mundësi që haxhitë mos të shkojnë sivjet në haxh që ti tubojmë parat për me rregullu arsimin?”

Jakup Asipi u përgjigj: “Ndëgjo, Kumanova i ka 70 mijë banorë ka 1 qaj n’mëngjes 70 mijë qaja për 30 ditë, 2 milion e 100 mijë qaja që i bjen 210.000 euro. Pastaj 700 mijë prej Kosove edhe 600 mijë prej Maqedonisë shkojnë n’deti diku rreth 20 milion euro. A 40 haxhi janë prej Kumanove ka 2 mijë euro 80 mijë euro. Në Maqedoni 1.2 milion euro pihen cigare çdo ditë vetëm prej Shqiptarëve, dilni këtyre në rrugë thuni ‘Ej 1 ditë bre mos pijni, 29 ditë pijni vetëm 1 ditë mos pijni 1.2 milion n’qesen time ta ndërtojë një shkollë, çdo muaj ka 1 shkollë për 1 vit 12 shkolla të mëdha!’
Pse spo dilni me ndal këto? Po Ku të qohet Haxhia ai 1 herë në jetë e ka farz 2 mijë euro, bjermi këto ta ndërtojë shkollën. Ne më duhet të freskohemi ti dallojmë sendet..
‪#‎Shpërndaje‬.

Artikulli paraprakPërderi sa në Kosovë shahen Turqit – Serbia fiton të artën, në Beograd shahen shqiptarët (Video)
Artikulli vijuesKu mbet liria e shprehjes? – As Gjykata e Apelit s’lejon të publikohet kënga “Shqiptari2” (Video)