Qysh me e largu lagështinë nga raftet?

Lagështia dhe myku nëpër raftë apo dollap është problem i shpeshtë, por që mund të zgjidhet kështu:

1.Në brendi të rafteve apo dollapit vendosni një gotë me karafil të ngrirë.

2.Mënyrë tjetër është kombinimi i 1 lugë caji me vaj karafili më 1 litër ujë.

Kjo masë të vendoset në shishe me spërkatës për të pastruar mykun nga sipërfaqe e vështira.

Lihet të veprojë gjatë natës dhe pastrohet në mëngjes.

 

Artikulli paraprakRrjedhje e gazit dhe naftës në Alaska
Artikulli vijuesQysh me i pastru mushkëritë?