Qytetarëve të Kosovës do t’u përgjohen bisedat telefonike, mesazhet, rrjetet sociale, e-mailat

0
179

Të gjithë qytetarëve mund t’u përgjohen bisedat telefonike, mesazhet, rrjetet sociale, e-mailat, kudo ku ata kanë qasje në rrjetet elektronike përmes internetit, nga AKI-ja dhe Policia e Kosovës pa urdhër të Gjykatës. Kjo do të zbatohet nëse kalon në Kuvendin e Kosovës Projektligji për Përgjimin e Komunikimeve Elektronike.