Qyteti i parë i onkologjisë në Turqi

Ne Turqi perfundoi ndertimi i Qytetit te pare te onkologjise ne Evrope dhe spitali me i mire per sherimin e leukemise ne Turqi.

Qyteti onkologjik LÖSEV dhe spitali Lösante do të ofrojë shërbime per pacienetet te cilet nuk kane mjete te mjaftueshme per mjekim.

Per trajtimin e suksesshem te kancerit me rendesi te njejte jane metodat medicinakle dhe jomedicinale, ndersa qyteti LÖSEV ofron permbajtje sikurse teatri dhe pishinat. Po ashtu, do kete edhe shkolle dhe hotel.

(N.I Islampress)

Artikulli paraprakFiku, fruti që shëron
Artikulli vijuesEfektet e Coca-Colas pas 60 minutash në trupin tonë