Rast i rrallë, nënë e bir diplomohen në një ditë

0
223

Një nënë nga Arabia Saudite, ka përfunduar studimet bachelor bashkë me të birin e saj, në një nga universitetet amerikane.

Që të dy janë pranuar në universitet dhe të dy kanë marrë pjesë në ceremoninë e diplomimit, ku nëna është diplomuar në matematikë kurse i biri në inxhinierinë e naftës.

Sipas mediave amerikane, nëna, Fatime El-gafilij, ka në plan të vazhdojë studimet pas universitare, master dhe më pas doktoraturë, duke ndjekur gjurmët e të shoqit i cili është diplomuar në të njëjtin universitet.

Fatima, e cila është 48 vjeçe, ka studiuar bashkë me të birin 22 vjeçar, duke marrë pjesë bashkërisht në lëndët e përbashkëta, duke studiuar dhe konsultuar me njëri-tjetrin. Referuar informacioneve të medias, nëna 48 vjeçare, ka shënuar rezultate me të larta se i biri në disa lëndë të përbashkëta./(AO)