Raufi: Autoritetet e burgut demantuan lajmin për Komandant Malishevën

0
245

Shkup, 10 gusht – Sapo është paraqitur informacioni për tentimin për vetëvrasje të Muhamet Krasniqit-Komandant Malishevës, avokati Naser Raufi ka kontaktuar me autoritetet e burgut në Prilep.

“Bisedova dhe më thanë se Malisheva nuk ka bë kurrfarë tentimi për vetëvrasje. Nuk e di sa mund të ju besohet, por ashtu më thanë. Unë nesër që në mëngjes do të shkoj në burgun e Prilepit që të njoftohem drejtpërdrejte për gjendjen e tij”, tha për “Lajm” avokati Raufi.

Më herë u paraqit një informacioni sipas të cilit Malisheva ka tentuar të vetëvritet duke pi acid sulfurik.