Refugjatët keqtrajtohen në formën me shtazarake, Gruevski deklarohet se është human

– Ne me sjelljen tonë veprojmë në interest ë emigrantëve për një trajtim më human dhe për shkak të sigurisë, ka deklaruar kështu kryeministri Gruevski.

‘’Ne duhet të bashkohemi dhe koordinohemi si përgjigje ndaj krizës, bashkë me vendet fqinje. Aleatët tanë, akterët ndërkombëtar duhet të gjejnë zgjidhje për krizën, e vendi ynë është përballur me forcat e veta, pa ndonjë ndihmë nga jashtë, do vazhdojmë në mënyrë të përgjegjshme ndaj kësaj teme’’, ka shtuar Gruevski.

Artikulli paraprakVIDEO – Përse çifutët nuk i lënë rahat muslimanët
Artikulli vijuesShqiptarët e rastit "MONSTRA" të pafajshëm gjenden në burg, si fajtor dyshohet funksionari i lartë i VMRO-së!