Tregtia me Allah!

0
273
Me një fotografi që ka dërguar një lexues i KohaIslame-së, shihet një formë e tregtisë që bëhet me forma të emrit të Zotit dhe të profetit Muhamed (paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi të).
Ajo që bie në sy është deformimi që u është bërë. Se çfarë lloj tregtie është kjo ku përdoren emri i Zotit për përfitime komerciale nuk e kemi idenë por kjo tregon edhe niher se disa edhe në këtë nivel e keqpërdorin besimin e njerëzve për të përfituar për vete.
Ai qytetari i Tetovës, që na e dërgoi, shprehi indinjatën e thellë me këtë lloj gjëje që po bëhet./KohaIslame