Refugjati djeg veten gjatë protestave në Idomeni

Një refugjat ka djegur veten sot gjatë protestave para kufirit të mbyllur greko-maqedonas.

Ai është dërguar në spital që mori pas djegieve. Sipas Policisë greke incidenti ka ndodhur gjatë protestave në Idomeni.

Refugjatët në kampin Idomeni organizojnë çdo ditë protesta prej se është arritur marrëveshja javën e kaluar ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Turqisë.

Artikulli paraprakBFI i bashkangjitet botës demokratike në luftë kundër terrorizmit
Artikulli vijuesRefugjatët përmes protestës kërkojnë hapjen e kufirit