Reis Ulemaja i Maqedonisë Sulejman Rexhepi vizitë Shipkovicës pas vërshimeve

0
214

Tetovë, 4 gusht- Një delegacion i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë në krye me Reis Ulemanë Sulejman efendi Rexhepi sot ka vizituar Tetovën dhe fshatin Shipkovicë pas vërshimeve të mbrëmshme.

 
Reis Ulemaja nga afër i ka parë problemet me të cilat po përballen banorët e këtyre vendeve dhe ka premtuar që si institucion do t`i përkrahin banorët e këtyre vendeve.
 
© ZHURNAL.mk