Reisul Ulemaja i BFI-së, dekorohet me çmimin “Best Spiritual Leader 2015”

Instituti Evropian për Menaxhim, Drejtësi dhe Diplomaci, dekoroi Reisul Ulemanë e BFI në RM, me çmimin “Best Spiritual Leader 2015” apo “Udhëheqësi më i mirë shpirtëror 2015”.

Institucioni në fjalë, çdo vit i dekoron personalitetet më të rëndësishëm dhe më produktivë në sferat përkatëse.

Sivjet, si lider fetar më të mirë në Maqedoni e nominuan h. Sulejman ef. Rexhepin, kyrtarin e BFI-së.

Kohë më parë, efendi Rexhepi, në Akademinë e Shekncave në Shqipëri, u dekorua me titullin “Imazhi i kombit”.

Artikulli paraprakMbi 180 persona janë vrarë në Siri gjatë ditës së parë të armëpushimit
Artikulli vijuesGruevski vizitoi në spital Petrovin e rrahur (iniciatori i Kryqit)