RESPEKT DEUTSCHLAND (Gjermania dhe Refugjatët) – STATUS

Gjermania si shtet eshte tu ju dhon msim tolerance jo veç perendimorve por krejt botes

RESPEKT DEUTSCHLAND

 

– Sunullah Islami

Artikulli paraprakPerendimoret janë "gardianet " e të drejtave të njeriut andaj u bie turpi. – STATUS
Artikulli vijuesTaulant XHAKA për fëmiun e mbytur Sirian