Taulant XHAKA për fëmiun e mbytur Sirian

Ka reaguar edhe “ylli” i kombtares Taulant XHAKA rreth fotos e cila tronditi botën (Fëmiu i mbytur Sirian)

Kjo poezi ishte reagimi i Taulantit:

Më ndihmo o det, deti mirë e dinë,
më mirë që më mbyti, ta takoj Zotin tim.
S’më përdoren peshqit ta zëvendësojn ushqimin.
Më dërguan dallgët ta poshtëroj njerzimin…

Artikulli paraprakRESPEKT DEUTSCHLAND (Gjermania dhe Refugjatët) – STATUS
Artikulli vijuesShiko çka postoi RONALDO për refugjatët Sirian (Foto)