Rreth 23 milionë kg miell importohen nga Serbia

0
161

Së fundi, për herë të parë ka pasur import të miellit nga Serbia me etiketë të deklaruar, që është i pasuruar me acid folik dhe hekur, ashtu siç është paraparë në udhëzim.

AVUK-u ka marrë mostra për verifikim të saktësisë së përputhjes së deklaracionit me përbërjen e miellit dhe deri në nxjerrje të rezultateve laboratorike, kjo ngarkesë qëndron e plombuar dhe e ndaluar për qarkullimin në tregun e brendshëm, shkruan Kosova Sot. Rreth 23 milionë kg miell importohen nga Serbina. /Ind/kohaislame