Rreth 5.500 refugjat në ditë futen në Maqedoni nga Greqia

0
172

Rreth 5.500 refugjat, prej të cilëve më shumë sirian, në ditë e kalojnë kufirin midis Greqisë dhe Maqedonisë në drejtimin e vendeve të pasura nga Evropa veriore dhe perëndimore, deklaroi një përfaqësues i një organizate humanitare greke, transmeton zhurnal.mk

“Rreth 60 përqind prej atyre refugjatëve janë Sirian”, deklaroi Vasilis Carcanis, anëtar i organizatës lokale që i jep ndihmë refugjatëve.