Rriten kërkesat për zëvendësimin e iPhone-ve të vjetër me të rinj

0
197

Me iPhone 5 që pritet të lëshohet gjatë ditës së mërkurë, një valë e madhe e poseduesve të iPhone janë duke shikuar që të shesin pajisjet e tyre – një pjesë e madhe e tyre janë jo më të vjetër se 24 muaj – për t’i vendosur duart në zëvendësimin e fundit.

Janë shfaqur para disa ditëve zëra që Apple do të ndryshojë pamjen dhe funksionet e iPhone, duke paraqitur kështu një ekran më të madh dhe pajisje më të hollë që do t’i bëjë modelet e tanishme të duken të modës së vjetër.
Shumë posedues të iPhone 4 u ngritën kundër kalimit në modelin 4S, të paraqitur në tetorin e vitit të kaluar, për shkak të pak dallimeve të përfshira, shkruan PC World Albanian.
Dhe kjo po ashtu ka grumbulluar një sasi të mbyllur për kalim në iPhone thotë Jeff Trachsel, i cili është shefi i marketingut të ndërmarrjes NextWorth, ndërmarrje kjo e cila ofron citime për pajisjet dhe i riblen pajisjet.
NextWorth pa një ngritje të kërkesave për citime përpara se të lajmërohet zyrtarisht nga Apple – “kur të gjitha thashethemet dhe spekulimet” thotë Trachsel.
“Këtë vit, ndodhi shumë më shpejt se sa viti e kaluar dhe ndodhi në shkallë më të madhe”./PCworld/kohaislame