Rusia: Asadi, ose do të bëhet banjo me gjak

0
144

Rusia ka thënë, se largimi i Beshar Asadit nga Pushteti do të shkaktoj derdhjen e gjakut si nëpër banjo.

Ka kërkuar nga perëndimi, të ndryshoj qëndrimin e vet sa i përket krizës në Siri. Përderisa, Kina ka ripërseritur thirrjet e saja për një zgjidhje të përbashkët në Siri, dhe ka kërkuar nga të dyja palët, ta ndërpresin luftën dhe të fillojn me formimin e një qeverie reformuese. /mszh/kohaislame