Sa është njeriu i madh?

0
158
Është titulluar shpesh video ia thyen hundët egos së njeriut. Në këtë video ilustrohet një krahasim që i bëhet njeriut me planetët, pastaj planetëve tjera me tokën e deri tek ylli më i madh që ne njohim. Janë të mahnitshme shifrat që jepen aty dhe në fund mesazhi: “Ti nuk je qendra e universit”.
Se a do ta thyej egon tonë kjo mvaret nga ti. Por nga kjo video është, jepet edhe një mesazh për të menduar: ” Krijuesi i universit sa është i Madh.”