Sa vrasës janë në Parlamentin e Kosovës?

0
189

Një pyetje e trishtueshme tashmë, por e pashmangshme nga publiku: Sa vrasës janë në Parlamentin e Kosovës? Së paku një vrasës tashmë është e padiskutueshme se ndodhet në Kuvendin e Kosovës, por që ndërlidhet vetëm me një rast vrasje të rëndë, vrasjen politike të këshilltarit të Presidentit Ibrahim Rugova, intelektualin dhe shkrimtarin Xhemail Mustafa.

Por, sa raste janë të pazbardhura dhe sa deputetë të tjerë janë të përfolur për përfshirje në krime nga më të ndryshmet. Dikush përfolet për vrasjen e gazetarit Bardhyl Ajeti, ish redaktor në “Bota sot”, disa të tjerë përfolin një deputet tjetër për një vrasje edhe më të ndërlikuar, ndërsa publikisht është akuzuar Xhavit Haliti i PDK-së për organizimin e atentatit të dështuar ndaj presidentit Ibrahim Rugova. Atëherë bilanci i vrasësve dhe tentimvrasësve duket të dal një grup më vete parlamentar!.kohaislame