Shejh Albani nostalgjik për gjuhen Shqipe (Ndëgjoje) (VIDEO)

0
216

Një sekuencë gjat një bisede mes Shejh Albanit dhe nxënësit të tij Hoxhë Bekir Halimi, ku Shejh Albani përderi sa shpjegon një Hadith ku ceket fjala “Pëllumbi”  emocionalisht thotë “Sa shumë vite nuk e kam thënë këtë fjalë”