Shembull i rrallë:Mërgimtari investoi 200 mijë euro në vendlindje (Video)

Banorët e fshatit Bajicë të Istogut i kanë ndarë mirënjohje një bashkëfshatari të tyre i cili jeton në Zvicër.

Kjo për ndërtimin e infrastrukturës në fshat, duke shtruar rrugë e ndërtuar shtëpi të kulturës, njofton Klan Kosova.

Artikulli paraprakPunësimi i migrantëve nga Ballkani në Gjermani me efekt pozitiv
Artikulli vijues"Më 15 korrik patëm mundësinë të shikojmë se kush është mik dhe armik i Turqisë" ​