Shkarkohet nga detyra komandanti i sistemit raketor të regjimit sionist

0
108

Pas fluturimit të suksesshëm të avionit pa pilot të Hezbullahut në hapësirën ajrore të regjimit sionist, autoritetet e këtij regjimi kanë dëbuar nga detyra Durvan Gabish, komandant i sistemit raketor dhe ajror të regjimit sionist.
Agjencia informative Maa njofton se në vend të tij është zgjedhur Shaher Shuhat. Ushtria sioniste ka pretenduar se shkak për zëvendësimin e tij është përfundimi i shërbimit 30 vjecar të këtij ushtaraku. Mirëpo dëbimi i tij detyra u bë vetëm disa ditë pasi një dron i Hezbullahut ka kryer inspektime duke fluturën në hapësirën ajrore të regjimit sionist. Sistemi ajror i regjimit sionist nuk ka arritur të zbulojë dhe perceptojë avionin në fjalë i cili ka arritur të depërtojë deri në 60 km në brendësi të Palestinës së pushtuar. Droni i Hezbullahut ka arritur të fotografojë dhe marrë pamje deri 30 km në afërsi të centralit bërthamor Dimona të regjimit sionist.