Shkodran Mustafi bënë niqah me hoxhë

Futbollisti i mirënjohur shqiptar Shkodran Mustafi kontratën e martesës e ka bërë me hoxhë. Kështu thuhet sipas një postimi të imamit Abdulbesir Neziri se ai ka bërë niqahin apo kontratën e martesës që njihet në fenë Islame.
“Sot pata nderin të bëj kurorëzimin e futbollistit të mirënjohur SHKODRAN MUSTAFI, Allahu i Madhëruar ju bekoftë, me lumturi dhe çdo të mirë në jetë Allahu ju begatoftë, mirëkuptimi dhe dashuria mbi ju mbizotroftë! (Amin)
Në të djathtën time babai i Shkodranit dhe në të majtën time babai i vajzës!”/KohaIslame

12697251_961065967275998_1865756151414744303_o

Artikulli paraprak“Vetëvendosje” gati për protestë
Artikulli vijuesDemokristianët i bashkojnë forcat