Shkup, 9 aksidente për 24 orë

0
283

Gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e Qytetit të Shkupit nga ana e policisë rrugore është kryer ekspertizë në gjithsej nëntë aksidente trafiku.
Prej tyre, dy janë me pasojë dëm material dhe gjashtë janë me pasojë lëndime trupore, në të cilat lëndime më të lehta kanë marrë katër shoferë të një automjeti motorik të udhëtarëve, dy bashkudhëtarë, një këmbësor dhe një shofer mopedi.

Ka ndodhur edhe një aksident me person të vdekur në të cilin kanë marrë pjesë një automjet motorik i udhëtarëve dhe një këmbësor, i cili ka marrë lëndime trupore dhe me Ndihmë të shpejtë është dërguar në institucionin shëndetësor ku krahas ndihmës së dhënë i është nënshtruar plagëve.

Gjatë ditës së djeshme nga ana policisë rrugore janë zbuluar dhe sanksionuar pesë shoferë, të cilët kanë drejtuar automjetin nën ndikimin e alkoolit dhe janë larguar nga trafiku.

Me ndihmën e automjetit special “karrotrec” ditën e djeshme nga ana e policisë rrugore janë larguar 61 automjete, të cilët e kanë penguar zhvillimin normal të qarkullimit