Kosovari i përlotur i shanë autobusët dhe i lutë të tjerët të mos e lëshojnë Kosovën (VIDEO)

0
228

Atmosfera e dhimbshme e trishtuese mbretëroi edhe sot në mbrëmje në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë.

Një qytetarë i përlotë ka kërkuar që mos të lëshohet Kosova. Ai madje është përlotur dhe i ka sharë shoferët e autobusëve duke ju thënë se ata kanë faj për përfitime të veta po largojnë shumë qytetarë. 

“>