SHKURT – Viktimat Myslimane solidarizim me facebook profil?, jo flm!

Viktimat Siriane 300.000 deri më tani është nënçmim me u solidarizume anë të facebook profilit (flamuj, apo ndoj fushatë e tillë) për këto solidarizohet Allahu dhe Engjujt e skan nevoj këto viktima solidarizim prej dyftyrshave shqiptarë!

 

Artikulli paraprakAlkooli, si më shkatërroi jetën!
Artikulli vijuesIa bënë foton me Photoshop dhe thanë ky është njëri nga sulmuesit e Parisit (Foto)