Shpërndahet përsëri në internet testi i maturës

Testi i maturës, të cilit janë duke iu nënshtruar rreth 30 mijë maturantë, është shpërndarë përsëri në rrjete të ndryshme sociale.

Nxënësit kanë bërë fotografi të përgjigjeve të cilat ata kanë rrumbullakuar dhe i kanë postuar nëpër disa faqe në Facebook.

Disa prej nxënësve kanë kërkuar që të shërbehen me përgjigje të nj grupi të caktuar, dhe përgjigja në këtë grup nga ndonjë student tjetër nuk ka munguar.

TESTI 2222

TEST 333333333

Artikulli paraprakKosova gati për fillimin e muajit të Ramazanit
Artikulli vijuesMustafa shpreson të përfundojë “agonia” me Trepçën së shpejti