Shqiptarja e cila u martua me një arab!

0
1443

Të gjithë jemi dëshmitar të lajmeve mbi martesat e shqiptarëve me serb e maqedon. Sa janë martesa, ato edhe janë shitje më shumë, pasi për një punë të tillë djemtë e pamartuar serb duhet të paguajnë 5 mijë euro. Këto martesa që po ndodhin kanë edhe diferenca të mëdha të moshës, ku pleq të vendeve sllave po martohen për vajza të shkreta e të varfra të reja të viseve shqiptare.
Por kjo kalon në një heshtje të madhe mediale dhe mos ngritje të debateve në shoqëri, duke drejtuar gishtin për fajtorin nga Lindja e Arabia. Njëri kishte parashtruar një dilemë po sikur një vajzë 17 vjeçare shqiptare të ishte martuar për një arab 23 vjeçar, ajo do të ishte top temë ditore dhe do të ngriste debat, mirëpo e njëjta kur ndodh me armiqtë historik të shqiptarëve që babë e babgjysh kanë vuajtur nga represioni i tyre, këto janë vetëm lajme të vogëla, ku tregohet se sa të lumtur janë!

Shihni këto video për të gjykuar vetë mbi këtë fenomen