Si punon ndërruesi i shpejtësive- marshi i transmisionit (Video)

Punimi i një transmetimi manual është shpjeguar në mënyrë ilustruese dhe logjike në këtë video me ndihmën e animacionit.

Këtu veprimi i Rrjetit rrëshqitës dhe transmetimet e sinkronizimit ilustrohen mirë. Kjo video gjithashtu shpjegon punën e një marshi të kundërt./Kumti.com

Artikulli paraprakSi punon disku i frenave (Video)
Artikulli vijuesNgjarjet më të rëndësishme që karakterizuan Shqipërinë dhe Maqedoninë gjatë 2017-tës